De Delftsche Zwervers zijn de oudste studentenstam in Nederland, ze bestaan maar liefst al 100 jaar.   Een paar keer per week komen we bij elkaar om te eten, bij te kletsen en om avondprogramma’s bij te wonen. We hebben een ontspannen, gezellige sfeer zonder ontgroeningen, waar iedereen elkaar kent en zichzelf kan zijn.

Iedere dinsdag- en donderdagavond staat er om 18 uur een heerlijke maaltijd klaar die gekookt is door onze leden. Na de maaltijd houden we altijd een avondprogramma, georganiseerd door een van onze leden. Deze programma’s kunnen van alles zijn: van vuurspuwen tot D&D, van Bob Rossen tot door het centrum kanoën, en nog veel meer.

Iedereen is altijd welkom op onze verenigingsavonden. Lid-making doen we pas wat later in het jaar, maar tot die tijd ben je net zo goed onderdeel van de groep.
Als je dus nieuwsgierig bent of je gewoon een keer verveelt, kom dan gezellig langs! Meld je aan om mee te eten op lekkereten@delftschezwervers.nl. Als je niet mee-eet, kun je rond 19:30 naar de toren komen om mee te doen met de activiteit!

Meer over de Delftsche Zwervers? Check:

Scroll to top