Utrecht

In het midden van Nederland vind je de gezellige U.F.O.-Stam. Als vereniging zorgen we ervoor dat je toffe, uitdagende en gezellige activiteiten kan ondernemen. Elke jaar verandert onze afkorting en dit jaar staat deze voor Uitzonderlijk Fenomenale Opkomsten!

Elke week komen we op dinsdagavond bij elkaar voor om de week een opkomst of een borrel. Deze activiteiten beginnen om 19:30 waarbij er vrijwel iedere week voorafgaand aan de opkomst ook gezellig samen gekookt en gegeten wordt. We sluiten de avond vaak af met een gezellige borrel waarbij ook regelmatig spelletjes gespeeld worden.

De opkomsten worden georganiseerd door onze enthousiaste leden. Voorbeelden van activiteiten die wij afgelopen jaar gedaan hebben zijn: gebarentaal cursus, kanoën, pionieren, vuurspuwen en een muziek opkomst.

Naast de opkomsten gaan we zo vaak mogelijk op kamp. Ook nemen we geregeld deel aan landelijke evenementen (Scout-in en Scoutiviteit). Als je een tof evenement hebt waar je heen wilt (Scouting gerelateerd of niet), schroom dan niet binnen de stam te zoeken naar enthousiastelingen, of vraag het bestuur het evenement te promoten via de communicatiekanalen.

Wat we ook doen, bij de U.F.O.-Stam is het in ieder geval altijd buitenaards gezellig!

Meer over de U.F.O.-Stam? Check:

Scroll to top